Leef je uit!  Ontwerp de cover van Bla Magazine, het inspiratiemagazine van ontwerpbureau Blend & Blink. Het thema van dit nummer is 'Talent'. Als jij dit laat zien kom je op de cover en ga je naar Barcelona.

Gezocht: grafisch ontwerptalent
De ontwerpwedstrijd staat open voor alle studenten van een creatieve opleiding (MBO/HBO/WO). We geven je alle vrijheid om binnen het thema Talent een expressieve, pakkende cover vorm te geven. We hebben een template gemaakt dat je kunt downloaden en gebruiken voor je ontwerp.

Een deskundige jury beoordeelt je inzending op originaliteit, creativiteit en professionaliteit en geeft feedback waar je wat aan hebt. De deadline voor inzenden is verschoven van 25 maart naar 9 april 2010. De winnaar word op 12 april 2010 bekendgemaakt.

Ontwerpbureau Blend & Blink

Win een Designweekend in Barcelona
De ontwerper van het winnende ontwerp sturen we een lang weekend met een vriend of vriendin naar Barcelona. Het ontwerp wordt integraal gepubliceerd als cover van BLA magazine.

In een artikel besteden we aandacht aan de winnaar en zijn/haar ontwerp en worden maximaal tien eervolle vermeldingen getoond. Voor de runners up stellen we twee series boeken My Dutch Design beschikbaar.

Lees alle ins en outs in onze wedstrijdvoorwaarden.

Wedstrijdvoorwaarden
Wedstrijdvoorwaarden
Wedstrijdvoorwaarden